U New Yorku, više od prihoda kupaca stambene vlasti se traže za “povrat” određenog tipa bolje troškove. Zlatna guska počinje trčati i izvaditi vlagu.

Gdje god da upravo sada u svom životu, molimo Vas da zaustavite trenutak i slušajte ove osnovne činjenice. Pravo zlato nije u ishodu ili postignuću, trenutak je došao u ideju objavljivanja. Kada dajete svoj mali prostor i održavate tenisice Zlatne Guske u vama, opet ste položili zlatnu jajnu stanicu. Ne brinite, nema kamo otići, sve može zahtijevati za blažen život koji vam treba. Upravo ste zaboravili i pravi zlato živi – unutar ljudi.

Kontrolirajte poziv. Prospecting putem telefona i dalje je igrač za izmjenu maora u tvrtki Mlm. Ipak, mnogi distributeri pozivaju pojedince u zabrinutost i zabrinutost. Uključujući ga jer to, pojedinac u stvari ne poziva neku osobu da ih “namjesti” vaš posao ili ih “proda” vašoj ponudi. Intervjuiraš osobu koja je podigla ruke i rekla: “Najvjerojatnije bih želio respektabilnu tvrtku.” Pristupite svakom pozivu, intervju za posao. Iskoristite svoje upite. Možda će diskvalificirati ili potvrditi prospekt ispod 2 minute ako biste mogli odgovarati. Vaš osnovni cilj je promatrati ako je jako dobro za. Ne s druge strane više ili manje.

Nakon što to učinite, moći ćete premjestiti još jedan korak i nadograditi im nešto što će također htjeti ili je potrebno, a to je malo skupo od početne prodaje. Budite sigurni da ste zadovoljni i zadovoljni svojim ostalim transakcijama s Vama.

Bilo da čitate informacije, jer izgleda da tražite dodatnu slobodu, financijsku neovisnost mnogo više vremena s obitelji, danas je vrijeme da počnete graditi svoje starije. Albert Einstein je rekao: “Pojavnost ponavlja i iznova, očekujući drugačiji rezultat”.

Drugi vlasnici i dalje cijene svoje imovine i znaju da je osoba koja prodaje. Ponudite im 200 dolara za svoje djelo i pristajete podijeliti dobit ako / kad ste ikad sposobni prodati zlatnu robu trgovinu nekretninama ili domu. Ili, ponudite im 200 dolara i iznajmite imovinu natrag za njih.

Otkrijte svoje tržište želi, potrebe i želje. Prilika ne samo da ima dovoljno sredstava za razgovor s promotorom. Jednostavno je shvatiti koju želju. Zapitajte se što je njihov krajnji cilj. Na primjer, svjestan sam da vlasnici kućnih tvrtki zaista žele željeni životni stil, slobodu vremena i prihod, a da nitko drugi ne preuzima Golden Goose V-star 2 Muške Outletdgovornost niti timepiece vodi svoje živote. Nadalje, znaju da ti tipovi ljudi moraju imati kontinuirani tok perspektiva i duplicirati sustav koji će pokušati iskoristiti auto pilot kad se nalaze unutar Kajmanskih otoka. Važno je da vaša poruka sa svojim jezikom bude sigurna, ali isto tako bitna kako bi izrazila kako stručnjaci. pomoći im da dobiju ono što stvarno očekuju.


Fatal error: Call to undefined function wp_social_bookmarking_light_output_e() in /home/w-endless/www/amelie/wp/wp-content/themes/tpl-theme/blog-loop.php on line 53